OPULENT

Leonardo DiCaprio Palm Springs-i otthona

2018. július 05. 18:33 - Opulent

palmspringsdowntown20050611.jpg

Leonardo DiCaprio Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész, világhírnevét a Titanic című amerikai szuperprodukciónak köszönheti, de számos más sikeres produkcióban is játszott, például a Rómeó + Júlia, Kapj el ha tudsz, Aviator, A tégla, Eredet, Viharsziget, Véres gyémánt, A nagy Gatsby, A Wall Street farkasa.

Robert De Niro karrierje kezdetén több alkalommal dolgozott együtt Martin Scorsesével ugyanúgy Leonardo DiCaprio is több olyan filmben szerepelt, amit a rendező óriás készített.

2014-től az ENSZ békakövete, mivel a filmsztár a környezetvédelem elkötelezett híve, a klímaváltozás elleni küzdelem legkiemelkedőbb élharcosa. Az utóbbi idők egyik legnézettebb dokumentumfilmje az Özönvíz előtt, amit 2016-ban mutattak be és Leonardo DiCaprio producerként is jegyzi a dokumentumfilmet, ami a National Geographic számára készült.

Az amerikai filmgyártásban jelentős és a mai napig legfontosabb tényezője a sztárrendszer kialakulása mai kifejezéssel élve a sztárcsinálás. A stúdiók számára nagyon fontosak voltak a sztárok, egy filmvállalat semmit sem ért, ha nem tudott nagy neveket felmutatni.

Leonardo DiCapro 1997-óta az egyik legismertebb Hollywood-i filmcsillag, és mint ahogyan az a Hollywood-i filmcsillagokhoz illik, a filmsztár otthonába is betekintést nyerhetünk.

 

A Kalifornai Palm Springsben megtalálható luxus villának négy fürdőszobája és négy hálószobája van, hatalmas konyha, teniszpálya és egy óriási úszómedence is tartozik az ingatlanhoz.

leonardo_dicaprio_furdo_es_halo.jpg

medence_napozo_leonardo.jpg

nappali_konyha.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr3914095681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása