OPULENT

Mariska Hargitay luxus lakása Manhattanban

2018. október 23. 17:38 - Opulent

mh.jpg

Mariska Hargitay Golden Globe-díjas és Emmy-díjas magyar származású amerikai színésznő. Legismertebb szerepe az Esküdt ellenségek: Különleges hadosztály című televíziós sorozatban Olivia Benson. Édesanyja Jayne Mansfield szintén színésznő volt, az 1950-es években szexszimbólum volt. Édesapja Mickey Hargitay magyar származású volt.

  • 1982-ben megnyerte a Miss Beverly Hills koronát.
  • 1983-ban a Star 80 című filmben mellékszerepte játszott.
  • 1992-ben a Tequila & Bonetti és a Seinfeld című sorozatban játszott.
  • 1997-ben a Prince Street és a Vészhelyzet című sorozatban kapott szerepet.

 

 

Leghíresebb szerepe az Esküdt Ellenségek: Különleges hadosztály című sorozatban Olivia Benson karaktere, amit 1992 óta játszik. 2008-ban a legjobban fizetett női televíziós színésznőként szerepelt a Guinness Rekordok könyvében.

Egy interjúben azt mondta: „...kislánykoromban minden nyarat otthon (Magyarországon) töltöttem. Táboroztam, Balatonkenesén voltam a rokonaimnál legalább egy hónapot, gyakran jártam Budapesten is.”

2004-ben létrehozta a Joyful Heart Foundation nevű alapítványt, amely a szexuális zaklatás, a családon belüli erőszak és a gyermekbántalmazás áldozatainak próbál segíteni. Az alapítvány terápiás programjai közé tartozik a delfinúszás is. Ezt a gyógyító gyakorlatot azért vették be az alapítvány programjai közé, mert a színésznőre tizenöt éves korában nagy hatást gyakorolt a delfinekkel közös úszás.

A New York Post újságírója kiszúrta, hogy miközben Mariska Hargitay és férje Peter Hermann 650 négyzetméteres házukat árulják 10,75 millió dollárért, ami körülbelül 3 milliárd forintnak felel meg, közben a Különleges hadosztály című sorozat sztárjának egy korábbi ingatlanja is az eladó manhattani luxuslakások között szerepel.

Mariska a tetőtéri, teraszos luxus ingatlant 2007-ben vásárlta, 7,1 millió dollárért, ami nagyjából 2 milliárd forintnak felel meg. Egy évvel később 8,1 millió dollárért eladta, mostani tulajdonosa 11,5 millió dollárért azaz körülbelül 3,2 milliárd forintot kér érte.

 

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-09.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-08.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-07.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-06.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-01.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-010.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-02.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-03.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-04.jpg

mariska-hargitay-luxus-lakas-manhattan-05.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr5814318217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása