OPULENT

Jennifer Lopez luxus otthona, Los Angelesben

2018. október 28. 13:04 - Opulent

jlo.jpg

Jennifer Lopez Puerto Ricó-i származású, amerikai énekes és színésznő. Madonna mellett ő a világ egyik legismertebb énekesnője, beceneve J.Lo. 2011-ben a világ legszebb nőjének választotta az amerikai People magazin, több százezer szavazatot kapott.

 

Több alkalommal jelölték Grammy és Golden Globe-díjra. Jennifer Bronxban született, New Yorkban. A szülei Puerto Ricóból származnak. 1998-ban a Sony szerződtette egy önálló album kiadására. Első lemeze a ON THE 6, 1999-ben jelent meg, hamar az amerikai TOP 10-ben találta magát.

 

Második nagylemezének címe J.Lo 2001-ben a Billboard 200-as lista első helyén debütált.

 

 

A megjelenés után a legjobb latin előadók Ricky Martin és Enrique Iglesias riválisává vált.

 

Bel Air

 

Bel Air városnegyedét 1923-ban alapították. A Santa Monica hegység lábánál található. A ritkán lakott lakóövezetben jól képzett, magasabb jövedelmi szintű lakosság él. 1923-ban Alphonzo Bell tulajdonában álló mezőgazdasági területen nagy mennyiségű olajat találtak. Egy hatalmas farmot vett a területen, amit most Bel Air Road-nak hívnak. Nagy lakótelepekre osztotta fel a területet és ingatlanokat épített. Az utcák olasz neveit a felesége választotta.

 

Jennifer Lopez és Bel Air

 

Jennifer Lopez 2016-ban Los Angeles egyik legexkluzívabb városnegyedében megtalálható luxusvillát vásárolt.

 

"Az ember egyre inkább rájön, hogy mire van szüksége és mire nincs. És megtanulja, hogy a boldogságot nem lehet dekára merni."

Jennifer Lopez

 

 

Az 1300 négyzetméteres ingatlant 1940-ben építették. A házban összesen 13 fürdőszoba és hét hálószoba található meg. A házat 2015 szeptembere óta árulta a tulajdonosa, az énekesnő 28 millió dollárért vásárolta meg. A luxus villa egy hatalmas, 9300 négyzetméteres birtokon található.

 

jp06.jpg

jp03.jpg

jl05.jpg

jl04.jpg

jl02.jpg

jl01.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr9514328393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása