OPULENT

Az Orosz elnök új luxusautója!

2018. június 28. 15:38 - Opulent

image-2018_-06_-27_-at-13_46.jpg

Az Aurus Senat márkát a NAMI fejlesztette Moszkvában, Oroszország páncélozott elnöki állami autóját 2013-ban kezdték el fejleszteni. Az Aurus Senat a Kortezh sorozat része, a sorozatban megtalálhatóak a Senat, a minivan és a terepjáró járművek. A Senatot a Moszkvai Nemzetközi Autószalon alkalmával mutatják be 2018 szeptemberében.

Az Orosz államfő Vlagyimir Putyin májusi beiktatásán a hét tonnás és 600 lóerővel és Porsche-technikával felszerelt új luxus kocsiján az Aurus Senaton érkezett, ami hazai, Orosz gyártmány. 2013-óta dolgoznak Moszkvában az aranyra utaló névvel rendelkező orosz luxuskocsi-márkán. Első alkalommal és talán nem véletlenül, az elnök által birtokolt csúcsmodell jelent meg.

2018_inauguration_of_vladimir_putin_26.jpg

A 6,5 tonnás és 6,6 méter hosszú 600 lóerős monstrum a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel. 4,4 literes V8-as benzinmotor mellett 112 lóerős elektromotor dolgozik, a Porsche konszern konstruktőreinek támogatásával alakították ki a meghajtást. Egyes hírforrások szerint az Aurus még nagyobb, 800 lóerős és 6,6 literes V12-es motorral is kapható lesz majd, az új modellnél szintén jelentős szerepet kapnak a Porsche gyár mérnökei. 2020-ig négy-ötezer luxuskocsi gyártását tervezik. Komendant néven díszkíséret is készül és limuzin is.

Szólj hozzá!
Címkék: luxus luxusautó

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr214080017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása