OPULENT

Luxus Vietnámban

2018. július 03. 14:11 - Opulent

penthouseecopark_photos_14.jpg

Vietnám leginkább a második indokínai háború (1955 – 1975) vagy az abba történő amerikai beavatkozással (1965 – 1973) kapcsolatban kerül szóba. Az elmúlt évben Steven Spielberg rendezte A Pentagon titkai című filmet, amelyben Meryl Streep és Tom Hanks volt a főszereplő és az 1971-es hatalmas botrányról szól, amikor az amerikai közvéleményt a The New York Times informálta arról, hogy a kormány félrevezette őket a vietnámi háborúval kapcsolatban. A '60-as és a '70 es években az lázadó diákság és fiatalság mai napig ható hippi szubkultúrája és a mozgalmat bemutató Hair című musical és az abból készült világhírű film is a fiatal lakosság háború ellenes törekvéseit mutatja be.

Most azonban a Hung Yen tartományban felépített luxus villával kapcsolatban mutatunk képeket.

 

Hung Yen tartomány területe évezredek óta lakott, jelenleg a tartományban a népesség növekedési rátája évente egy százalék. 57 000 fiatal és magasan képzett munkaképes korú teszi ki a lakosság 51%/-át, a különböző képzéseken résztvevő munkavállalók aránya a lakosság 25%-a, akik leginkább egyetemi, főiskolai vagy középiskolai végzettséggel rendelkeznek vagy műszaki dolgozók.

 

Egy háromemeletes és 250 négyzetméteres deluxe penthouse-t alakítottak ki Hung Yenben, a luxuslakás minden egyes bútora egy külön designdarab, a kilátás fantasztikus a belső terek élénkek.

 

penthouseecopark_photos_11.jpg

penthouseecopark_photos_14.jpg

penthouseecopark_photos_15.jpg

penthouseecopark_photos_16.jpg

penthouseecopark_photos_19.jpg

penthouseecopark_photos_20.jpg

penthouseecopark_photos_21.jpg

penthouseecopark_photos_22.jpg

penthouseecopark_photos_23.jpg

penthouseecopark_photos_24.jpg

penthouseecopark_photos_3.jpg

penthouseecopark_photos_5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr714090889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása