OPULENT

Eláruljuk kiktől tanult meg Kate McKinnon magyarul

2018. augusztus 03. 01:47 - Opulent

c.jpg

Amikor Cheikh Asaad Cynthia a divatvilágban stylistként és öltöztetőként kezdett dolgozni, az IBM cégcsoport kényelmes irodai világát volt kénytelen a háta mögött hagyni. A Werk Stílus és Kommunikációs Akadémián tanulta a stylist mesterséget. Saját bevallása szerint mindig különös érdeklődéssel fordult a divat, a ruhák és a jelmezek iránt. A külkereskedelmi tanulmányainak befejezésével szerette volna, hogy ha a hobbija a munkájává válhatna, ezért folytatta tanulmányait a divat iskolában stylist szakon.

Cynthia nagypapája színészként dolgozott, ezért gyerekkorában rengeteg időt töltött el a színházban, ahol a jelmezek és a varroda világa varázsolta el leginkább, gyermekkori rajongása később a legsikeresebb Hollywood-i produkciók stábtagjai közé vezették.

 

Imdb adatlapja szerint 2014-ben kezdett el olyan produkciókban dolgozni, mint a Nem tűntem el..., Szerdai gyerek, The Martian, Szérum, A csepeli kettős gyilkosság. 2017-ben csatlakozott a nagy sikerű gigaprodukcióhoz, A Trónok harcához, amelyben a forgatások alatt Daenesyst, Arya Starkot és Cerseit is öltöztette. 

 

A nagy sikerű Trónok harca című amerikai televíziós sorozatot az HBO készítette, George R. R. Martin regénysorozata A tűz és a jég dala alapján. A rendezői David Benioff és D. B. Weiss, az első évadot 2011-ben kezdték el vetíteni, Magyarországon 2011. április 18-án volt látható a premier. 2017-ben a sorozat a hetedik évadnál járt, az HBO bejelentette, hogy 2019-ben a nyolcadik évaddal véget ér a sorozat. 

 

 

A nyolcadik évad forgatása egyébként már véget ért, de mivel csak 2019-ben kerül adásba erről Cynthiának nem szabad nyilatkoznia. 

 

Cynthia a The Spy Who Dumped Me című produkcióban is dolgozott, amelyben Mila Kunis és Kate McKinnon jelmezeivel dolgozott. Cynthia azt mondta, hogy mindkét hölggyel csodálatos élmény volt a közös munka. Mila két gyermekes családanya, aki tinédzser kora óta híres, mégis egy olyan Hollywood-i sztár, aki mindkét lábával a földön áll, közvetlen, normális, vagány és jó fej. Kate pedig az életben is olyan belevaló és ösztönös, mint amilyennek látszik bármelyik videóban vagy interjúban amit megnézhetünk róla. Nem véletlenül nyert 2016-ban és 2017-ben is Emmy-díjat. Az amerikai színésznő és komikus a Columbia Egyetemen diplomázott.

 

Cynthia elárulta nekünk, hogy mindkét hölgy nagyon nyitott volt Magyarországgal kapcsolatban, a forgatások alatt állandóan érdeklődtek a látnivalókról, a történelemről vagy éppen arról, hogy hol lehet nagyon jót enni...

 

Arról pedig, hogy mennyire nem csak udvariassági formáról volt szó, videó is tanúskodik, hiszen Kate egy amerikai show műsorban, Jimmy Fallon késő esti talkshowjában előadta a Józsefváros című az Animal Cannibals kilencvenes éveinek nagy slágerét, a szöveget a sofőrjétől Eriktől tanulta meg. Magyar sminkese volt Blake-Horváth Csilla és magyar öltöztetője Cynthia személyében, akiktől tovább tanulta a magyar nyelvet. 

 

Kate egyébként a rappelésen kívül folyékonyan megtanult magyarul beszélni a forgatás alatt, helyesen ragozta az igéket és az utolsó napon a stábnak szóló köszönő beszédet, amit Mila angolul mondott el, Kate szinkron tolmácsolta magyar nyelvre. Igaz ugyan, hogy tört magyarral, de remek kiejtéssel. Mindenki értette és hálás volt érte.

 

 

 

Cynthia úgy gondolja, hogy a stílusunk önkifejezés, amikor felöltözünk, akkor a személyiségünk lényegét foglaljuk össze, ezért nagyon fontos dolog az, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi az ami jól áll nekünk, és ennek megfelelően alakítsuk öltözködésünket, nem abban hisz, hogy nagyon drága ruhákat  kellene viselnünk, sokkal inkább abban, hogy azt kell nagyon pontosan tudnunk, hogy mi az ami jól áll nekünk. Stylistként, stílustanácsadóként ebben tud segíteni nekünk.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr4514158919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása