OPULENT

A legendás Sandals, a Karib-térség legexkluzívabb szállodalánca!

2018. június 27. 18:10 - Opulent

06.jpg

Gordon Stewart 1981-ben alapított meg Montego Bay-en, Jamaicában a mára már legendássá vált Sandals Resorts szállodaláncot. Ma már tizenhat Sandals hotel, három Beaches hotel és számos magánvilla is tagja a Karib-térség legkedveltebb területein. Olyan területeken mint a Bahamákon, Szt. Lucia szigetén, Antigua-n, Turks és Caicos-szigeteken, Barbadoson, Grenadán és Jamaicán.

A Sandals öt csillagos nyaralók minden létező luxus igényt kielégítenek. Mindenből a legjobb a szolgáltatások területén és mindent határtalan mértékben kínálnak. A legizgalmasabb szárazföldi és vízi sportok. Öt csillagos Global Gourmet étkezés 16 étteremben, első osztályú italok és Rober Mondavi Twin Oaks borok végtelen választékban, a legjobb partszakaszok és a legjobb szerelmi fészek lakosztályok szerepelnek a kínálatban. A luxus, mint alapszolgáltatás jellemzi, a legfelsőbb kategóriájú alapszolgáltatásokat, amelyekből többet találunk mint bárhol máshol a világon. A legexkluzívabb lakosztályok közül választhatunk. A Sandalsban találhatóak a legnagyobb medencék, a leglélegzetelállítóbb partok. A személyzet páratlan öt csillagos munkája is olyan elismerésre méltó, amit a vendégek az évről-évre történő visszatérésükkel tudnak kifejezni.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr3514077915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2018.08.26. 13:12:52

És itt legalább lehet használni az ugyanilyen nevű lábbelit akár zoknival is kombinálva?
:D
Hát ja, én elhiszem, hogy faxa itt minden, én is meggyőződnék róla szívesen, csak fizessen már be valaki ide.
:-)
süti beállítások módosítása