OPULENT

Leonardo Di Caprio szakáll formái + VIDEÓ

2018. október 08. 20:03 - Opulent

leonardo-visszatero.jpg

A latin BARBA szó jelentése: szakáll. Ebből a szóból származik a BORBÉLY szavunk, ami egy olyan mesterséget jelent, amibe beletartozik a hajvágás, a borotválás és a szakáll igazítása, fazonra vágása. A régi időkben kisebb műtéteket, mint például sebek összevarrása vagy foghúzás is a borbély szolgáltatása közé tartozott. A szakállviselet térvesztése, illetve az otthoni borotválkozás elterjedése miatt a borbély munkái közé is elsősorban a hajvágás volt sorolható.

A szakállviseléssel kapcsolatban azonban az elmúlt években egy újabb hullám volt tapasztalható, ismét visszatért a divatba. A híres amerikai filmsztár Leonardo Di Caprio is viselt szakállat. Leonardo Di Caprio számos filmben játszott főszerepet. A Romeo+Julia, a Titanic, a Vasálarcos, a Nagy Gatsby, Aviator.

 

A visszatérő címben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott, emlékezetes köszönőbeszédében a környezetvédelemre hívta fel a figyelmet.

 

A filmsztár neves környezetvédő aktivista, 2014-től az ENSZ békekövete. 2016-ban mutatták be dokumentumfilmjét az Özönvíz előtt című filmet, amely az utóbbi évek legnézettebb dokumentumfilmje lett.

 

Leonardo Di Capriora munkássága elején arcszőrzet nélküli megjelenés volt jellemző. Későbbi munkássága idején számos változatban viselt szakállat.

leonardo.jpg

 

leonardo--rovid.jpg

 

leonardo_rovid_-2.jpg

 

Leonardo Di Caprio szakáll képgaléria

 

 

Leonardo Di Caprio szakáll videó

 

 

Egy új tanulmány szerint a nők jobban vonzódnak a szakállas férfiakhoz, aminek a kutatók szerint az lehet az oka, hogy az arcszőrzet jobban hangsúlyozza az állkapocs méretét így szélesíti az arcot, amit a férfiasság és a szexepil jelének tartanak.

 

Érthető tehát, hogy a szakáll ismét divatba jött. A szakáll viselésében kialakult egy új hullám, aminek következtében a fodrász szalonok mellett ismét megjelentek a borbélyok, és a borbély szalonok amit lehet akár új hullámos borbély szalonnak vagy BORBÉLY 2.0 -nak is nevezni, de úgy is, hogy BARBER SZALON.

A férfiak igényes borbélyszalondját a Barber King szalont Pálmány Norbert 2016-ban alapította meg. A Dohány utca 59. szám alatt megtalálható új hullámos borbélyszalon szolid, hangulatos körülmények között lévő kis üzlet amit sok ember megkedvelt, és persze a profi szolgáltatást.

A Barber King brand első évfordulóján megnyitották Teréz körúti üzletüket, ami az Oktogonnál található. Ez az üzlet a Barber King büszkesége, ahol egyszerre a kiváló borbély termékeiket is el tudták kezdeni megismertetni a vendégekkel, az Elegance termékcsaládot. Ez egyben a Barber King szalonok eleganciáját is képviseli.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr6414289895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása