OPULENT

Sophia Loren luxus otthona olyan, mint egy királyi palota!

2018. június 23. 16:21 - Opulent

sophia4.jpg

Sophia Loren többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő és énekesnő, az egyetemes filmtörténet egyik legnépszerűbb alakja. Azok közé a filmsztárok közé tartozik, akik nem csak a közönség, de a kollégák körében is népszerűek és kedveltek.

Évtizedek óta a női elegancia megtestesítője. Nem csak művésznőként ismert, a tökéletes feleség, családanya és háziasszony mintaképének számít. Az 1953-ban készült Aida című filmben nagy sikert aratott és utána egyre több szerepet kapott. Az Egy nap a bíróságon és a Két éjszaka Kleopátrával című filmek újabb sikereket hoztak, de az igazi áttörést a Nápoly aranya hozta meg számára, amiben egy pizzasütőnőt alakított.

Sophia Loren ismeri a tökéletes luxust, a csillogást és a fényűzést. Az olasz színésznő a hatvanas években a színésznő olyan körülmények között élt férjével, ami nem csak Olaszországban számított kirívónak. A színésznő életstílusát Marilyn Monroe és Brigitte Bardot életstílusához lehet a legjobban hasonlítani.

Carlo Ponti a színésznő férje akivel közösen olyan római villát birtokolt Sophia Loren, ami leginkább egy királyi palotára emlékeztet. Az ott töltött több mint fél évszázad alatt rengeteg embert láttak vendégül, a házról nem sok fotó készült. Hetente több alkalommal tartottak fogadást, ilyenkor Sophia Loren gyakran főzött a vendégeknek. A Life magazin készített fotósorozatot arról a villáról, amelyben a színésznő és férje élete nagy részét töltötték.

sophia3.jpg

sophia2.jpg

sophia1.jpg

sophia.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr7214066827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása