OPULENT

Mark Zuckerberg olyan gazdag lett mint Warren Buffett

2018. június 22. 21:59 - Opulent

access-application-browser-267469.jpg

Mark Zuckerberg már nincsen távol attól, hogy a világ harmadik leggazdagabb embere legyen. Vagyona 81,6 milliárd dollárra nőtt a technológiai papírok szárnyalásának köszönhetően. Mark Zuckerberg vagyona 8,8 milliárd dollárral nőtt, Warren Buffet vagyona pedig 3,7 milliárd dollárral csökkent, így most mindketten 81.6 milliárd dolláros vagyont tudhatnak magukénak.

Első helyen Jeff Bezos 145 milliárd, második helyen Bill Gates 92,8 milliárd dolláros vagyonával szerepel a listán. A technológiai szektor szárnyalásának köszönhetően a Facebook árfolyama több mint 2 százalékot emelkedett. Nem csak Mark Zuckerberg vagyona gyarapodott, az első helyezett Jeff Bezosé is, aki az Amazon alapítója, és 46 milliárd dollárral növekedett a vagyona. A világ 10 leggazdagabb embere közül hat a technológia szektorban érdekelt.

2010-ben mutatták be, Dacid Fincher rendezésében a Social Network – A közösségi háló című amerikai filmdrámát. A film a Facebook oldal alapításáról, indulásáról szól. Jessie Eisenberg, Adrew Garfield, Justin Timberlake, Brenda Song, Max Minghella, Roony Mara és Armie Hammer közreműködésével. A „Véletlenül milliárdosok” című regényből készült Aaron Sorkin adaptációja, a film elkészítésébe, senki nem volt bevonva a Facebook munkatársai közül. A filmet A Columbia Pictures hozta forgalomba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr814065771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása