OPULENT

Gondolkodom, tehát gazdag vagyok!

2018. június 24. 15:03 - Opulent

company-concept-creative-7369.jpg

Cogito ergo opulentus sum, magyarul Gondolkodom, tehát gazdag vagyok. A Magyar Kiadó Előszava Napoleon Hill Gondolkodj és Gazdagodj című könyvében használták ezt a találós kifejezést, amelyben Descartes híres mondását alakították át egy kicsit. A kiadó azoknak ajánlotta a könyvet, akik nem elégedettek a jelenlegi pénzügyi eredményeikkel, akik készek arra, hogy megtanulják, hogyan lehet önerőből meggazdagodni és gazdagnak maradni és azoknak akiknek van egy álma, amit meg akarnak valósítani.

Négy tipp, ami hozzásegít a milliomos üzlethez

 

MEG TUDOD CSINÁLNI!

calendar-checklist-list-3243.jpg

Nagyon nagy szükség van egy olyan képzeletbeli hajóskapitányra, aki könyörtelen kegyetlenséggel mindig figyelmeztet téged arra, a meggyőződésedre, hogy el kell hinned azt, hogy az ötleted sikeres lehet. Az önmagunkban való hit legjobb példája talán Winston Churchill története, aki 1940-1941 között miniszterelnöke volt annak a Nagy-Britanniának, amelyik egyedül állt ellen a nácik ellen, miközben a vereség szélén állt az ország. Ha megingathatatlanul hiszel az igazadban, a hited meg fog tartani.

 

A TELJES KÉPET NÉZED?

abstract-ai-art-373543.jpg

Ne engedd, hogy a rossz eredmények megrengessék a bizalmadat. Bárhol és bármikor lehet híradókban lehet olyan híreket hallani, amelyben elemzők a munkahelyek növekedésének hiányáról beszélnek ellenben, ha egy képzeletbeli zoom-al nagyítjuk a képet és több éves vagy akár évtizedes távlatokban nézzük, akkor lehet, hogy a munkanélküliségi ráta a legjobban alakul, miközben az elemzők negatív hírekkel bombáznak. Az üzleti életben mindig vannak rossz hónapok, de neked mindig azt kell nézni, hogy milyen messzire jutottál onnan, ahonnan elindultál. A nagy képet kell nézned és azt, hogy a saját céljaid felé vezető úton haladsz-e? Ne hagyd, hogy egy rossz hónap elrejtse a szemed elől a nagy képet, nézd a hosszú távú céljaidat.

 

A KOCKÁZATVÁLLALAS VEZET A SIKERHEZ!

 

„Az élet nem a biztonságról szól: kockázat nélkül nem lehet játszmát nyerni.”

Agatha Christie

black-and-white-business-chart-241544.jpg

Az üzleti életben kockázatot kell vállalni, hogy elnyerjük a jutalmunkat. Minden olyan üzletember aki önerőből lett milliomos, hihetetlen ugrásokat tett a sötétben, hogy elérje amit akar. A Rolls Royce egy ikonikus márka, Angliában két ember valósította meg, egy a munkásosztályból származó mérnök és egy csúcsminőségű marketing szakember. Mindent megtettek azért, hogy elérjék céljukat. A kockázatok elkerülhetetlenek.

 

NE HAGYD ABBA! FOLYTASD!

black-and-white-depressed-depression-48566.jpg

A sikertől elválaszthatatlan az a képesség, hogy folyamatosan tovább tudjál lépni. A mindennapokkal együtt járó hátrányok, kihívások és nehéz pillanatok az üzleti karrier teljesen természetes részei, sokan vannak, akik a kihívásoktól megrendülnek, meggondolják magukat és visszalépnek. A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy bármi is történik, te nem veszel róla tudomást és mindig boldog vagy, de az nagyon fontos, hogy a kudarcok ne állítsanak meg. Soha ne hagyd, hogy a kudarcaid határozzanak meg, gondold végig, hogy a jövőben hogyan tudod kijavítani a hibákat és hogyan tudsz tovább haladni az úton.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr314068409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása