OPULENT

Cristiano Ronaldo luxus otthona

2018. június 19. 14:40 - Opulent

ronaldo-1997300_1920.jpg

Cristiano Ronaldo a világ egyik leghíresebb és legjobb focistája, jelenleg a Real Madrid és a portugál válogatott játékosa. Ronaldo nem a világ legjobban fizetett focistája, a többi sztár játékostól az különbözteti meg, ahogyan a márka erejét felhasználja a közösségi médiában. Az ő Instagram profilja a harmadik legtöbb ember által követett Instagram fiók a világon.

Annak ellenére, hogy nagy szegénységben nőtt fel és annak ellenére, hogy sokat kellett nélkülözniük, dúsgazdag lett. Nem felejtette el, hogy honnan indult, ő a legbőkezűbb sztár, ha jótékonysági kérdések merülnek fel. Árvaházakat, szegény gyerekeket hatalmas összegekkel támogat. A világsztár focista ma már luxus körülmények között él, az alábbi képeken látható fényűző otthona.

WHEN I TALK TO THE BALL, IT LISTENS. BELIEVE. #JUSTDOIT @NIKEFOOTBALL

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

cr2.jpg

 

cr3.jpg

 

cr4.jpg

 

cr5.jpg

 

cr6.jpg

 

ct8.jpg

 

cr7.jpg

 

cr10.jpg

 

cr11.jpg

 

cr9.jpg

 

cr1.jpg

 

cr12.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr1014058314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása