OPULENT

Tudod, hogy építette fel a birodalmát Cristiano Ronaldo?

2018. június 17. 21:59 - Opulent

ronaldo-1997300_1920.jpg

 

Ha keményen dolgozol, mindent elérhetsz, amire vágysz. De mindig két lábbal a földön kell állnod. Legyél profi, csináld jól, ami a dolgod.

 

Cristiano Ronaldo

 

 

Hogyan építette fel birodalmát Ronaldo? A Real Madrid futballcsillaga a 33 éves Cristiano Ronaldo lábait 144 millió dollárért biztosítják. 18 éves korában szerződött a nagy foci klubhoz a Menchester United-el. Ronaldo nem a világ legjobban fizetett focistája, de ami megkülönbözteti a többi sztár játékostól, az az, ahogyan a márka erejét használja a közösségi médiában. Ronaldonak van a legnagyobb követői bázisa a közösségi médiában a sportolók között. A Facebookon az Instagramon és a Twitteren a tízmilliók követik, ezzel túlszárnyalja Lionel Messit. Az Instagramon neki van a világon a harmadik legtöbb követője 129 millió ember.

cristiano-ronaldo-2491446_1920.jpg

Ronaldo közösségi hálózata az olyan márkáknak mint a Nike 1,8 millió dollárt is megér. Több világhírű márka is szeretné, hogy ha Ronaldo lenne az arca a márkának, a luxusóráktól a kábelszolgáltatókig, de még egy egyiptomi acélvállalat is szeretné őt.

 

A Nike életre szóló szerződést kötött Ronaldoval, becslések szerint ennek a szerződésnek az összege elérik az 1 milliárd dollárt, hasonlóan mint az NBA legenda Michael Jordan, aki miután 2003-ban visszavonult, a Nike minden évben kifizette őt.

 

A nagy vagyon nagy figyelemmel is együtt jár, de már bejelentették, hogy megállapodtak a spanyol ügyészek Ronaldoval az adóelkerüléssel kapcsolatos ügyben. Mi az amire Ronaldo elkölti a pénzét? Sok pénzt fektet be saját vállalkozásaiba. Ronaldonak sok vállalkozása van, saját luxus fehérnemű, cipő, takaró, mobilalkalmazás, kreatív ügynökség, étterem és még szállodákat is üzemeltet a focista. 2015-ben 40 millió dollárt fektetett a Pestana Hotel Group vállalatba. Ronaldonak egy 7,1 millió dolláros villája van Madridban és egy 18,5 millió dollár értékű lakása New Yorkban, a Trump Towerban. Több autója van, Lamborghini, Ferrari és 17 millió dollárért saját sugárhajtásúval is rendelkezik, ami a CR7 emblémát is hordozza.

 

A sztárnak nem lesz problémája nyugdíj kérdésekben. Visszavonulása után is tovább növekedik majd birodalma.

 

cristiano-ronaldo-1618341_1920.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr9314054520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása