OPULENT

Luxus hotel a misztikus ókori civilizáció szerelmeseinek

2018. június 20. 16:37 - Opulent

maja1.jpg

Az ókori maja civilizáció az érdeklődés középpontjában áll, Közép-Amerikában létezett, leginkább kifejlett írásmódjáról, művészetéről és monumentális építészete került a modern kor érdeklődésének középpontjába, de a matematikai és az asztronómiai ismereteiről is híres a legjelentősebb ősi amerikai civilizáció. Igaz, hogy a klasszikus maja civilizáció elpusztult, de a népcsoport a mai napig létezik, Mexikó, Guatemala és Belize államok területén.

 

 

A mexikói Yucatan államban található Mérida, az egykori maja civilizáció nyomait kutató turisták gyakran felkeresik, az ókori civilizációk nyomába eredő turisták, azonban nem tagadják meg maguktól a luxus szállodákat sem. A Casa Xolotlban minden megtalálható, amire szükség lehet. A házban az ókori ihletésű elemek a modern kivitelezéssel keverednek. Az eredeti kőfalak mellett, impozáns, félig fedett teret találunk, ülősarokkal, függőágyakkal, medencével, a víz mellett hajló pálmafát is láthatunk.

 

 

maja2.jpg

maja3.jpg

Csatlakozz hozzánk a FACEBOOKON!

 

maja4.jpg

maja5.jpg

maja6.jpg

maja7.jpg

maja8.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: luxus luxushotel

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr214060787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása