OPULENT

Családi vállalkozásból lett globális multinacionális vállalat

2018. június 18. 16:49 - Opulent

candy-bar-1735651_1920.jpg

A Great Place to Work egy olyan globális szervezet, ami a világ vezető vállalataival dolgozik együtt immár 30 éve annak érdekében, hogy meghatározza és felépítse a bizalomalapú és teljesítményalapú vállalati kultúrát. Ennek érdekében minden évben kiadja Európa Legjobb Munkahelyei nevű összefoglalóját. Az összeállításban méretek szerint sorolják be a vállalatokat:

  • 50 főnél kevesebb alkalmazott
  • kis és középvállalatok (50-100 fő alkalmazott)
  • nagyvállalatok (501 főnél több alkalmazott)
  • multinacionális vállalatok (1000 főnél több alkalmazott, legalább három különböző országban)

 

A Mars egy családi vállalkozásból vált egy 35 milliárd dolláros alaptőkével rendelkező globális multinacionális vállalattá, évszázados tapasztalata van a különféle termékek előállításában. Világszerte ismert termékek gyártásával foglalkozik. Központja Virginiában található, a vállalat 80 országban van jelen.

 A rangos európai díjátadón sorozatban egymás után a harmadik évben ismét díjazták, ami a vállalat lojalitását jelenti, amit a munkavállalói, munkatársai irányában mutat. A vállalatnál úgy gondolják, hogy a cég teljesítménye függ a dolgozók jólététől ezért elköteleztek, hogy az általános megbecsülésen túl a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsák munkavállalóik számára, helyszíntől, pozíciótól függetlenül.

 A Mars regionális vezetője, Michael Ryan úgy kommentálta a helyezést:

Büszke vagyok erre a díjra, hiszen megmutatja, milyen érzés mindannyiunk számára a Marsnál dolgozni, és minden nap értéket teremteni. Munkatársainkra a cég legfontosabb részeiként tekintünk.

 A Mars a mai napig független, családi vállalat, ami olyan környezetet képes teremteni, amelyben a munkatársai egy erős, különleges és jelentőségteljes vállalati kultúrában részesülnek.

 

 

A Mars számára küldetést jelent, hogy a termékeit a jelenleginél fenntarthatóbb módon állítsák elő, 2017-ben 1 milliárd dollárt fordítottak arra, hogy a beszállítói hálózatban dolgozók életminőségét javítsák. A vállalat odafigyel a munkavállalói jogokra és a női egyenjogúságra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr1414056280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása