OPULENT

Trump STOP Mercedes-Benz?

2018. június 16. 15:18 - Opulent

automobile-car-convertible-326259.jpg

Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma kivizsgálást kezdett a gépjármű importtal kapcsolatban. Azt a kérdést vizsgálják, hogy veszélyezteti-e az Egyesült Államok nemzetbiztonságát a gépjármű import. Egy német magazin jelentése szerint, Donald Trump elnök abban reménykedik, hogy blokkolni fogja a német luxus autókat az amerikai piacon.

 

Név nélkül nyilatkozó amerikai és európai diplomaták szerint, Trump a múlt hónapban, amikor Emmanuel Macron francia elnökkel találkozott, azt mondta, hogy a kereskedelmi politikáját fenntartja és a célja, hogy a New York-i Fifth Avenue-on megállítsa a Mercedes-Benz modelleket.

 

A Fehér Ház nem nyilatkozott a CNBC-nek, internetes oldalukon módosítani kellett a hírrel kapcsolatos szalagcímüket, amiben korábban a tilalom szót helytelenül használták a hírrel kapcsolatban.

 

A Business Insider szerint a német autógyártók az amerikai prémium minőségű autók piacának 90%-át irányítják. A német BMW, vállalat tulajdonában van a BMW és a Rolls-Royce márka. A német Daimler tulajdona a Volkswagen, a Bugatti, a Porsche és az Audi.

 

 

Trump reportedly said he wants to stop German luxury car imports to US from CNBC.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr6514052314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása