OPULENT

A Harry Potter írónője jó fej

2018. június 09. 20:34 - Opulent

jkrowlingsignature.png

Joanne Kathleen Rowling vagy ahogyan a világ megismerte: J.K.Rowling a Harry Potter sorozat írónője 2004-ben belépett a milliárdosok klubbjába, 1 milliárd dollára becsült vagyonával az 552. helyet sikerült kiérdemelnie, de nem felejtette el, hogy mielőtt a Harry Pottert megteremtette volna és világ hírnévre tett volna szert, előtte szegényen és magányosan élt. Ebből adódóan ő tudja, hogy milyen a nélkülözés, milyen a szegénység és milyen nehéz dolga van egy egyedülálló szülőnek.

 

Egy harmincas éveiben járó amerikai férfi, aki egyedül neveli gyermekét, egy bejegyzésben megemlítette az írónőt és a Harry Pottert. A férfi aki egyedül neveli a lányát nem gazdag, szerényen élnek, de igyekszik minél több közös programot szervezni a lányával. Az egyik ilyen közös a program az olvasás. Amit elolvas a kislány azt elolvassa az apuka is és rendszeresen megbeszélik, hogy mi történik a könyvben.

 

A kislány felfedezte a Harry Potter könyveket és elkezdték olvasni, annyira tetszett nekik, hogy az apuka a Twitteren hangot adott rajongásuknak. Megemlítette benne J.K. Rowlingot is és köszönetet mondott neki a könyvért, bár azt nem feltételezte, hogy az írónőhöz el is fog jutni az üzenete...

 

… de eljutott és J.K. Rowling azt írta, hogy a közös olvasás a legjobb időtöltés együtt és ha a férfi megadja neki a címét, akkor a teljes sorozatot elküldi nekik dedikálva!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr3614035722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása