OPULENT

Pénteken befejezték a Kártyavár 6. évadát Claire Underwood-ék!

2018. június 03. 21:02 - Opulent

robin-wright-house-of-cards.jpg

A hatodik lesz az utolsó évada a Kártyavár című amerikai politikai televíziós sorozatnak. Várhatóan 2018 végére kerül adásba de, eltérően a korábbi évadoktól, csak nyolc része lesz és Kevin Spacey már nem lesz benne.

Claire Underwood-ot alakító színésznő, Robin Wright instagramján tette közzé, hogy pénteken befejezték a hatodik és egyben az utolsó évad forgatását.

2017. október 11-én jelentették be, hogy a folytatják a nagysikerű Kártyavár című sorozatot, de október 30-án leállították a gyártást, mert a főszereplő Kevin Spacey-t szexuális zaklatással kapcsolatban hozták hírbe. Másnap a gyártók bejelentették, hogy határozatlan ideig leállnak a munkálatok. 2017 december 4-én jelentették be, hogy legyártják az utolsó évadot Robin Wright főszereplésével, Kevin Spcey nélkül.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr8214021518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása