OPULENT

Láttad már Meryl Streep új luxusotthonát?

2018. június 10. 23:55 - Opulent

meryl_streep_from_florence_foster_jenkins_at_opening_ceremony_of_the_tokyo_international_film_festival_2016_33515581311.jpg

Az Amerikai Egyesült Államokban, Kalifornia államában található a 137 000 lakosú Pasadena városa. A városban található az Oscar-díjas színésznő Meryl Streep új luxusotthona. Meryl Streep amerikai színésznő filmekben, televíziókban és színházakban egyaránt játszik a közönségnek. Őt jelölték a legtöbb alkalommal az Oscar-díj történetében, 21 alkalommal.

 

Meryl Streep 1975-ben végezte el a Yale Egyetemen a drámaszakot, New Yorkba költözött, ahol színházban kezdett el dolgozni, Júlia című filmben 1977-ben kezdte el filmes karrierjét. Ezután nagyobb szerepet kapott A szarvasvadász című filmben, majd a Kramer kontra Kramer alakításáért elnyerte az első Oscar-díjat.

 

Meryl Streep számos hobbival rendelkezik, megtanulta, hogy hogyan kell navigálni egy hajót, megtanult hegedülni és ír táncokat is elő tud adni. 1982-ben Sophie választása című filmben játszotta a főszerepet, amiért ismét Oscar-díjat kapott. Ezután egy kisebb szünet következett majd 1995-ben A szív hídjai című filmmel tért vissza rivaldafénybe.

 

2017-ben Pasadena városában vásárolt magának egy új ingatlant 3,6 millió dollárért, ami átszámítva 949 millió forint. A luxus villa az 1950-es években épült. 287 négyzetméteres és egy három hektáros területen található. Három hálószoba és három fürdőszoba található meg a színésznő új otthonában. A házat magas fák veszik körül, így a művésznő számára igazán a nyugalom szigeteként tud funkcionálni.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr8814039758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása