OPULENT

Új, merész luxus apartman elképzelések Dubajban

2018. június 19. 10:53 - Opulent

71487f72bd807cdebc4795eaef8ffc6d2d91e4f4-660x371.png

Jelen pillanatban a luxus ingatlanok értékét az a tény növeli, hogy ha a teraszról az óceánra nyílik csodálatos panoráma, Dubaiban azonban változtatnak ezen, hamarosan már az óceánba néző ablakok lesznek az új trendek.

Dubaj az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa, a Perzsa-öböl déli partján fekszik. 1971. december 2-án alapította meg az Egyesült Arab Emírségeket Dubaj, Abu-Dzabi és még másik öt emirátus. Az 1990-es években sok külföldi vállalat helyezte székhelyét a városba. Dubaj a turizmust választotta fő megélhetési forrásul, 2002-óta a privát ingatlanbefektetések növekedése tapasztalható, olyan beruházásokkal mint a mesterséges Pálma szigetek, Világ-szigetek vagy a Burdzs Kalifa.

 

Dubaiban zöld utat kapott egy olyan merész elképzelés, amit az építészek szívük szerint legszívesebben elvetnének, máshol nagy valószínűséggel csak legyintenének egy olyan prezentációra, ami a víz alatti luxusingatlanok építéséről szól. A The Floating Seahorse nevű beruházás víz alatti luxusapartmanok építését tervezi. A három szintes épületek három szintjén, a harmadik szinten kapnának helyet a nappali, a konyha és a terasz, ez a szint a tengerszint felett, a hálószoba és a fürdő a vízfelszín alatt épülne meg. A tenger szerelmesei így a nap minden órájában gyönyörködhetnének az óceán csodáiban a hálószoba ablakán keresztül.

ccb697c60fd8db21e93fd37ea4e681a5bc97b5d6.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr7614057806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása