OPULENT

5 szokás amit a milliomosok magukévá tesznek!

2018. június 18. 19:00 - Opulent

design-desk-display-313690.jpg

Egy a milliomosokról szóló tanulmányban az áll, hogy nyolcvan százalékuk továbbra is minden nap dolgozik, hogy az általuk felépített vállalkozás továbbra is működjön. Milyen szokásokra van szükség ahhoz, hogy egy sikeres vállalkozás milliomossá tegyen?

1. Türelem

 

Az első siker után semmi sem fog könnyűvé válni. Steve Jobs és Bill Gates szerette azt amit csinál, azt ismerték fel, hogy a siker nem az első vállalkozásból születik meg. Sokan voltak akik a kezdeti kudarc után újra és újra megpróbálták. Türelem szükséges ahhoz, hogy az ember sikeres legyen. Egy 36 éves tanár Andrew Hallam a tanári fizetéséből lett milliomos. Szabadidejében befektetett és szerényen élt. Az ő példája azt mutatja, hogy nem kell sok pénzt örökölni vagy azonnali sikereket elérni ahhoz, hogy valaki milliomos üzletet hozzon létre.

 

2. Szorgalmas munka

 

Bill Gates egy garázs hátsó részén indította el az üzletét, ezt lehet úgy nevezni, hogy elkötelezettség. Túl kell tudni vészelni a pocsék periódusokat, hogy eljussunk azokhoz az oázisokhoz, amiket sikernek nevezünk.

 

adult-black-and-white-break-440581.jpg

 

3. Ambíció és nagy álmok

 

Van egy olyan mondás, hogy célozd meg a holdat és ha hibázol akkor is a csillagok közé fogsz szállni. A Wright Brothers nem elégedett meg azzal, hogy 1902-ben sikeresen létrehoztak egy vitorlázó gépet, 1903-ban elkezdték felépíteni a világ első repülőgépét. Négy rövid járatot indítottak. Ez a nagy álmodozás fontosságát bizonyítja. Soha nem tudhatjuk előre, hogy mit érhetünk el.

 

4. Tanulni a hibákból

 

Minden kiváló üzletember követ el hibákat. Ez elkerülhetetlen. Ami a fontos kérdés, hogy mit tanulsz a hibáidból. Kijavítod a hibáidat? A sikertelen üzletemberek a rossz szerencsét emlegetik. A milliomos üzletemberek létrehoznak egy cselekvési tervet arra, hogy a hiba többet ne történhessen meg.

 

5. Az egyedire fókuszálni

 

Ha egy egész iparágat egyszerre szeretnénk meghódítani, elkerülhetetlenül el fog minket nyelni a verseny. Találni kell egy egyedi és kicsi rést, amit ha megtaláltunk kiaknázhatunk majd kibővíthetünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr3114056562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása