OPULENT

Drogos orgia színhelye lett a luxushajó

2018. június 15. 14:02 - Opulent

vision_of_the_seas_departing_tallinn_19_august_2013_cropped.JPG

A Vision of Seas luxushajó egy teljes hétig volt úton, a Chanel 4 csatorna forgatott volna a fedélzetén egy valóság show műsort, amelynek a lényege, hogy két ötfős csapat különböző feladatokat old meg, amit a többi utas pontoz. A Vision of Seas 1500 utassal a fedélzetén Barcelona kikötőjéből indult, Cannes, Ibiza és Palma de Mallorca után tért vissza Barcelonába. A Vision of Seas hajót a Royal Caribbean International működteti, első útjára 1998. május 2-án indult.

 

A leszállás után egy neve elhallgatását kérő utas úgy nyilatkozott, hogy nehéz volt megmondani azt, hogy egy sétahajón vagy egy drogos orgián vagy-e. Több utas társa is megerősítette, hogy nem ilyen élményt vártak, amikor a fedélzetre léptek. A hajón sok kábítószer és prostituált volt, az emberek mintha senki és semmi nem lett volna körülöttük, alig valamilyen öltözékben enyelegtek egymással, éjjel-nappal folyt az alkohol, az emberek előtt, nyíltan szívták a kokaint és a marihuánát, a fedélzeten öntudatlan emberek hevertek, a medencébe hánytak a cannesi kikötőben egy férfit elvittek a rendőrök.

 

A hajót üzemeltető cég közleményben tudatta, hogy a járataik fedélzetén zéró tolerancia van életben a kábítószerekkel kapcsolatban, a személyzet számára mindennél fontosabb az utasok egészsége és biztonsága, a fenti ügy kapcsán pedig mindenben együttműködnek a hatóságokkal.

 

A tévétársaságnak szintén közleményt kellett kiadnia, amiben arról tudósítottak, hogy a műsor készítőinek és szereplőinek nem volt közük a botrányhoz, a hajón utazó többi utas viselkedéséért semmiféle felelősséget nem tudnak vállalni.

Szólj hozzá!
Címkék: luxus

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr2414050446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása