OPULENT

Luxuselvonó Thaiföldön

2018. június 02. 09:01 - Opulent

background-beautiful-beautiful-view-733092.jpg

 

Thaiföldön egy több rehabilitációs központ nyílik. A luxuselvonók jóval olcsóbbak mint máshol, a turistáknak lehetőségük van helyben bejelentkezni egy elvonóra, amit kizárólag külföldiek látogatnak. Van olyan elvonó kúra ami ingyenes, és saját medencés luxusprogram is.

 

 

 

 

 

400 milliárd forintos árbevételt produkáltak Thaiföldön a hagyományos hotelekből létrejött elvonóközpontok. Az egyik tulajdonos szerint, nemsokára az ázsiai országok vagy akár az egész világ elvonóközpontjává válhat Thaiföld. A házikó nevű központban havonta négy milliót kell fizetni, a foglalkozások mellett medencékkel, edzőtermekkel, hegyekre néző klinikákkal várják a vendégeket, az arabok és a melegek számára külön programokkal szolgálnak.

 

Sokkal olcsóbbak Thaiföldön a rehabilitációs kórházak luxusprogramjai, mint az amerikai klinikák, ezáltal az Egyesült Államokból és Európából is felkeresik a luxus elvonókat.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr3714018298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása