OPULENT

2019-ben érkezhet az új luxusautó

2018. május 30. 14:00 - Opulent

A Lexus egy olyan óriásvállalat, ami luxusautókat gyárt, a japán Toyota leányvállalata. A Lexus márkáit több mint hetven országban forgalmazzák világszerte.

 

luxusauto02.jpg

 

1983-ban a Toyota elnöke Eiji Toyoda a világ legjobb autóját szerette volna megépíteni. A Lexus LS 400 tervét dolgozták ki, amivel bővítették a Toyota termékcsaládját, prémium minőségben. A Toyota kutatói az Amerikai Egyesült Államokban olyan piackutatást végeztek, amelyben a luxus fogyasztókra koncentráltak.

 

A Lexus most egy olyan termékcsaládot álmodott meg, ami igazolja, hogy az autózás nem csak a férfiak sportja. A Lexus döntéshozói bejegyeztették, a titokzatos LQ típusnevet az Amerikai Egyesült Államok szabadalmi hivatalában.

 

Egyelőre még nem lehet pontos információkat tudni, de a várakozások szerint 2019-ben mutathatják be a bejegyzett márkanévhez tartozó modellt.

 

Eddigi információk alapján az elemzők úgy vélik, hogy az LQ magasabb szinten áll majd, mint a korábbi L-család modelljei. Az autó hosszúsága meghaladja az öt métert, autonóm technológiák találhatóak majd meg benne.

 

Észak-Amerikában a Lexus az első számú prémium márka volt hosszú évekig, az eladási rangsorban jelenleg is dobogós helyen áll. Az LQ segíthet abban, hogy helyrebillentse a márka pozícióját.

 

luxusauto01.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr4914012806
süti beállítások módosítása