OPULENT

Sztár szereposztás: Al Pacino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

2018. június 09. 20:16 - Opulent

Al Pacino is szerepelni fog a legújabb Quentin Tarantino filmben. A Once Upon a Time in Hollywood című filmben már olyan nevek szerződtek le, mint Leonardo DiCaprio vagy Brad Pitt. A filmben Al Pacino a Leonardo DiCaprio által alakított sztár ügynökét fogja játszani.

4161319500_65ea967da3.jpg

Tarantino 1992-ben mutatta be legelső filmjét, amelynek címe: Kutyaszorítóban, azóta sztárokat vonultat fel filmjeiben, ez lesz az első alkalom, hogy Al Pacino is játszik a filmjében. Tarantino a forgatókönyv megírásán túl, rendezőként és producerként is jegyzi a filmet.

 

Leonardo DiCaprio egy régi nagy western film sztárt alakít a filmben, a dublőrét pedig Brad Pitt játssza. A filmben mindketten a talpon maradásért küzdenek, mert Hollywood lassan elfelejtené őket.

 

A film 2019. augusztus 9-én került a mozikba,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr5914035718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása