OPULENT

Új luxusautót álmodott meg

2018. június 20. 11:25 - Opulent

6-lexus_kaze-700x467.jpg

Gabriel Hantig merész, nem hivatalos álmait tette közzé egy hibrid luxusautó megálmodásával kapcsolatban. Ötliteres V8-as benzinmotor és hátsókerék meghajtás a megálmodó szerint még mindig nem eléggé modern. A Lexus Kaze megálmodója szerint nem rendelkezik ablakokkal, pontosabban üvegből készült ablakokkal, helyette egy átlátszó fémötvözetet találunk meg.

Az ülőfelületet szintetikus izomrostokból alakítanák ki, amelyek egyénre szabott kényelmet biztosítanak, hiszen a bennük helyet foglaló utasok testalkatához idomulnának. Az új luxus autóban műszerfal sem lenne megtalálható, az adatok a szélvédőn jelennének meg, alkalmaznák a kiterjesztett valóságot, ami azt jelenti, hogy a valós környezettel összehangoltan történne a megjelenés. Az autó orrán is nagy méretű kijelző helyezkedne el, amelyen keresztül a külvilágnak üzenhetne a sofőr vagy maga az autó. A Luxus Kaze nem gyári koncepció. Ennek ellenére izgalmas elgondolás.

1-lexus-kaze-self-driving-study-700x248.jpg

 

3-lexus_kaze3-980x346.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: luxusautó

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr3814060068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása