OPULENT

Tudod kik vették meg Amerika legdrágább luxusvilláját?

2018. június 17. 15:25 - Opulent

05.jpg

Amerika legdrágább luxusvilláját 250 millió dollárra becsülik, ami magyar forintban kifejezve 68 000 000 000 HUF. A Los Angelesben található ingatlant Beyonce és Jay-Z vásárolta meg, akik a világ egyik leggazdagabb házaspárja. Az ingatlan adásvételnél nagyon takarékosak voltak és jól alkudoztak, ezért az ingatlant a becsült érték felének kevesebb összegért, 88 millió dollárért fogják megvásárolni.

 

A Villa Los Angeles gazdag negyedében Bel Air-ben található, a Hollywood-hegy lábánál. A területen hatalmas birtokok találhatóak meg, ezért nem túl sűrűn lakott a környék. A sztárpár a villát egy igazi erőddé fogja alakítani a biztonságuk érdekében. Ennek megfelelően betörésbiztos szobákat alakítanak ki. A villában 10 autót lehet tárolni, a lakrészeken kívül a biztonsági őrök számára külön szobákat alakítanak ki. Amerika legdrágább otthonának átalakítási munkálataiban egy új biztonsági rendszer kialakítása, további fürdőszobák építése is szerepel.

 

A villában 12 hálószoba és 21 fürdőszoba található, továbbá házimozi, négysávos bowlingpálya, két borospince, feszített víztükrű medence, helikopterleszálló és masszázsszoba is megtalálható. Az ár tartalmazza a személyzet két teljes évi bérét is.

 

04.jpg

 

03.jpg

 

02.jpg

 

01.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr614053866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása