OPULENT

5 dolog amit senki nem mondott el neked a gazdagságról

2018. június 08. 15:31 - Opulent

abundance-bank-banking-259027.jpg

Nagyon sok ember álmodozik arról, hogy milliomos legyen, amit csak erősít az a tény, hogy folyamatosan hallunk híreket az olyan emberekről akik már megcsinálták a szerencséjüket és milliomosok lettek. A hírekben és a történeteikben csak azt a részeket adjuk általában tovább, ami a történet jó része, tehát a pénzügyi szabadságról beszélünk, hogy saját maga döntheti el, hogy hol dolgozik, hogy az üzleti ügyeit világ körüli úton is képes irányítani, de arról nem beszélünk sokat, hogy milyen kihívásokat kellett teljesítenie mire elért odáig.

Bár egy nagyon durva utazás lehet eljutni addig, de az eredménye csodálatos, az áldozattal és a kemény munkával kapcsolatban összegyűjtöttünk öt olyan dolgot, amit eddig senki nem mondott el neked a milliomosokról.

 

1. Meg kell takarítani a filléreket!

 

Sokan vannak a milliomosok között, akik beleszülettek a gazdagságba, de több ezer ember esetében ez nem igaz. Több évig tartó áldozathozatal és fillérek megtakarítása és a megtakarítások nagyon bölcs kezelése árán jutott el oda ahol van. Nagyon fontos megérteni, hogy ez egy folyamat eredménye.

 

2. Sokszor unalmas lehet!

 

Sok milliomos van, aki nem megy minden hétvégén tengerentúli vakációra és nem költik a pénzüket minden este. Szükség van áldozathozatalra. A hosszú távú jövőkép fókuszban tartására. A hosszú távú jövőkép érdekében van, hogy el kell hagyni a pénzköltést az éjszakákon és a vakációkon.

 

3. A milliomosoknak nem csak egy munkát végeznek!

 

A legtöbb milliomos arra jön rá, hogy a hagyományos munkahelyükön nem lesznek milliomosok, így alakulnak ki olyan további bevételi lehetőségek amelyek támogatják a jövedelmüket. Ez lehet egy másod állás vagy egy szabadúszó munka az interneten vagy eBay-en eladott árucikkek.

 

4. Kísértés a feladásra...

 

Néha felmerül a kérdés, hogy vajon megéri-e. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy az egészet abbahagyd, de ilyenkor fontos emlékezni arra, hogy ha feladod, akkor a teljes megvalósítási terv sutba dobását is jelenti. Az elvárások magasok és az eltökéltséged a siker elérésére, még magasabbra helyezi az elvárásokat. Először csak a kisebb eredmények jelennek meg, de amikor megjelennek a csúcspontok, akkor teljes mértékben felülmúlják a kisebb eredményeket.

 

5. Szükséged van barátokra!

 

Áldozathozatalra lesz szükséged, de közben szükséged lesz szoros társadalmi körre is. Barátokra, akik tudják, hogy mit csinálsz, megértik és támogatnak benne, még akkor is, ha nem tudsz vele minden társasági összejövetelen részt venni. Nincsen annál szörnyűbb, mint egy olyan barát, aki megszakítja a kapcsolatot, amiért nem tudsz vele minden hétvégén a klubba menni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr6614032846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása