OPULENT

Van egy jó ötleted?

2018. június 07. 00:30 - Opulent

be-creative-creative-creativity-256514.jpg

A britek egyharmada vélekedik úgy, hogy volt már az életében olyan ötlete, amit nem valósított meg, de ha megvalósított volna, akkor az ötlet hozta volna a milliókat. A legtöbben úgy vélik, hogy a modern életmód, az időhiány és a családi elfoglaltságok jelentették azokat az akadályokat, amelyeket nem tudtak megoldani azért, hogy az ötletüket megvalósítsák.

A Szakmai Akadémia által elvégzett kutatásban 2000 felnőtt ember vett részt. A kutatás a vezetés, az értékesítés és a marketing területén zajlott. A felmérésben részt vett emberek egyötöde nem tett semmit az ötlet megvalósításáért, mert nem volt elég motivált, nem hitt abban, hogy az ötletéből tényleg lehet bármi. Egynegyedük úgy nyilatkozott, hogy nem volt elég bátor ahhoz, hogy belevágjon a megvalósításba.

Denis O'Brien a Digicel Alapítvány elnöke, aki az Akadémia támogatója, azt mondta különböző emberek különböző módon szemlélik a világ dolgait. Minden vállalkozónak és minden vezetőnek egy különleges chip van a fejében és ez teszi őket egyedivé. A tanulmány azt is kimutatta, hogy az ambiciózus britek jelenleg olyan autón gondolkoznak, amelyik tud a vizen is közlekedni és a kényelmes, női magas sarkú cipőn.

 

A jó ötletek mindig őrültségnek tűnnek, amíg ki nem derül, hogy nem azok.

Larry Page
-amerikai üzletember, a Google egyik alapító-tulajdonosa-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr7114028820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása