OPULENT

Hol él a legtöbb milliárdos?

2018. június 03. 12:40 - Opulent

newyork1.jpg

 

A Wealth-X Milliárdos felmérése alapján a legtöbb milliárdos New Yorkban él, de Hongkong egyre inkább felzárkózik mögötte a második helyen. New Yorkban 103, Hongkong-ban 93 milliárdost számláltak.

A jelentés azt írta, hogy New York a legkedveltebb hely a pénzügyek, a kultúra, a kereskedelem, az ingatlanok területén luxus minőséget keresők számára, de amíg a New York-i milliárdosok száma statikus, addig Hongkong-ban 21 új milliárdossal számoltak többet, mint az előző évben, ez 29%-os növekedést jelent. New York városában több milliárdos él mint más országokban, leszámítva Kínát, Németországot és Indiát.

 

 

 

A globális pénzügyi piacok fellendülése, a Kínával folytatott nemzetközi kereskedelem és befektetések és az erős gazdasági teljesítmény következtében azonban felmerülhet, hogy a jövőben Hongkong átveszi a vezető szerepet a nagy almától?

 

A harmadik helyen San Francisco végzett, ahol 74 milliárdos él. Az elmúlt évben 14 új milliárdos lett San Franciscóban, ahol az utóbbi években a legerősebb volt a milliárdosok számának növekedése az Amerikai Egyesült Államokban.

 

Moszkva a gazdasági szankciók következtében, amelyek tovább sújtják az Orosz gazdaságot, elvesztette két milliárdosát.

 

1. NEW YORK - 103 MILLIÁRDOS

newyork1.jpg

 

2. HONG KONG - 93 MILLIÁRDOS

hongkong2.jpg

 

3. SAN FRANCISCO - 74 MILLIÁRDOS

sanfrancisco3.jpg

4. MOSZKVA - 69 MILLIÁRDOS

moszkva4.jpg

 

5. LONDON - 62 MILLIÁRDOS

london5.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr5414020244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása