OPULENT

Luxus körülmények Moszkvában

2018. május 30. 16:08 - Opulent

A nemzetközi labdarúgóélet legnépszerűbb és legfontosabb eseménye a FIFA Labdarúgó-világbajnokság. 1930-ban rendezték Uruguayban az első döntőt, azóta minden negyedik évben megrendezik. A második világháború miatt 1942-ben és 1946-ban elmaradt.

 

Magyarország 1938-ban és 1954-ben játszott világbajnoki döntő mérkőzésen. Az előbbi eseményen Olaszországtól, az utóbbin az NSZK-tól kaptunk ki.

 

Június 14. és július 15. között rendezik meg a 2018-as labdarúgó világbajnokságot. A világbajnokságon részt vevő csapatok közül vannak akik a luxusra és az eleganciára helyezték a hangsúlyt, amikor szállást választottak.

 

Az idilli, zöld környezetben található Moscow Country Clubban száll meg a belga csapat. A saját stranddal rendelkező hotelben a szobák elegáns berendezéssel rendelkeznek.

 

belga.jpg

 

A Swissotel Resort Sochi Kameliában fog lakni a brazil csapat, amire a vendéglátók annyira büszkék, hogy még a Facebook oldaluk borítóképén is a világ tudtára adja a nagy eseményt.

 

brazil.jpg

 

Egy egész sportközpontot bérelt az argentin csapat, amelyben a szálloda mellett számtalan edzőterem, szauna, jakuzzi is megtalálható. A hotel saját folyóparttal is rendelkezik.

 

argentina.jpg

 

 

Dánia a klasszikus orosz pompával szemben XXI. századi enteriőrt választott.

dania0.jpg

 

 

dania.jpg

 

Anglia a Forrest Mix Sport & Realx hotelt választotta, ami hozza az angoloknak az otthoni körülményeket.

 

agnlia.jpg

 

Marokkó szálláshelyére a visszafogott elegancia, a letisztultság és a csodálatos panoráma jellemző. A helyi Mariott hotelben foglaltak szobákat a focistáknak.

 

marokko.jpg

 

Az ötcsillagos Hyatt Regency Sochiba foglaltak maguknak szobát a Lengyelek, a hotel 200 méterre fekszik a Fekete-tenger partjától.

 

lengyel.jpg

 

 

 

komment
Címkék: luxus luxushotel

A bejegyzés trackback címe:

https://opulent.blog.hu/api/trackback/id/tr7614013082
süti beállítások módosítása